El CN Manresa s'emporta un complicat partit contra en CN Banyoles (9-7)

El CN Minorisa va imposar la seva superioritat
El CN Minorisa va imposar la seva superioritat | Simón Noguera
16 de gener del 2017
Actualitzat a les 9:12h
El CN Minorisa va haver de superar un mal primer quart a base d'orgull i posant tota la carn a la graella, contra el Banyoles. Malgrat saber la dificultat del rival els manresans no van sortir prou concentrats i van veure com els de l'estany se situaven amb una avantatge important , 0-3, a la fi dels primers vuit minuts.

Les variants tàctiques del descans i l'amor propi, units a una major categoria, van fer que els de Gaspar Ventura donessin la volta en el marcador en aquest segon període arribant a la meitat del matx amb avantatge mínima en el marcador 4-3. No sense esforç i encert, doncs, els canvis en el joc van sorprendre als banyolins en els tres primers minuts del quart, quan de la ma de Muns, León i Casasayas els minoristes van empatar el partit, però llavors van haver de defensar la porteria de Prieto de dues inferioritats i inclús una pena màxima, ben aturada pel guarda-xarxes manresà. A manca de quinze segons per l'equador del matx Casasayas transformava el penal forçat per Muñoz i feia que els bagencs agafessin el comandament en el marcador.

El més difícil estava fet, però calia saber donar continuïtat al domini en el joc i el marcador i els gironins no ho posaven fàcil. Van firmar empats a quatre i a cinc gols, després del gol local de Talavera, però en el tram final del tercer període, Casasayas i el mateix Talavera feien que a manca dels darrers vuit minuts s'arribés amb dos gols d'avantatge per al CN Minorisa. 7-5.

Aixi i tot no va baixar l'emoció i els del CN Banyoles posaren el 7-6 en el marcador a manca de més de 5 minuts de joc, però enmig d'un joc imprecís i amb nervis per ambdós sets, en clar error visitant, Bisbal anotava el 8-6 i ell mateix en superioritat feia el 9-6, que els manresans van administrar fins a la fi rebent un sol gol i fent que aquests dos punts importants es quedessin a casa.

Arbitratge a càrrec de A Muntané i JJ Verdejo. Van assenyalar quatre exclusions i un penalti a jugadors visitants dels quals, tres superioritats i el penalti van convertir-se en gol, mentre els visitants van disposar de cinc superioritats i una pena màxima, només una jugada de superioritat va ser encaixada pels jugadors manresans.

Parcials: 0-3, 4-0, 3-2, 2-2.

Alineacions i jugadors:

CN Minorisa: I Prieto, T Sala, E Casasayas 3, E Martínez, O Muns 1, J Calatayud, A León 1, C Talavera 2, M Bisbal 2 i K Muñoz.
CN Banyoles: P Prieto, J Busquets, C Costa 2, J Arboix 1, P Ayats 1, A Serra, JM Pareja, M Carrillo 1, I Baños 1, X Feliu i A Briguet 1

El CN Minorisa B - L'Hospitalet s'obliden de les defenses

Els sets B de CN Minorisa i CN Hospitalet jugaren un partit de poder a poder oblidant-se de les defenses, la qual cosa va fer que el marcador s'inflés fins a un ampli 8-21 que parla per ell mateix.

El primer quart ja mostrava quin seria el camí del matx, amb un parcial de 2-4, però les ocasions van ser encara més nombroses. Els gols locals anotats per Eudald Martínez i Eloi Masplà. En el segon període els del Barcelonès ajustaren un pel més la defensa deixant sense anotar als de Peirón.

Amb el partit decidit, l'oblit de les defenses encara es va fer més gran i el 2-7 del tercer quart, amb gols bagencs obra de León i Eudald Martínez, va ser seguit per un 4-6 en el quart i definitiu. El pòquer d'anotacions locals signats per Eudald Martínez, dos, Eloi Martínez i Masplà.

Arbitratge a càrrec de C Núñez i S Moyano. Van assenyalar set exclusions i un penalti a jugadors locals per vuit exclusions als visitants.

Parcials: 2-4, 0-4, 2-7, 4-6.

Alineacions I golejadors:
CN Minorisa B: J Sala, A León 1, E Martínez 4, B Bello , T Sala, A Sánchez, E Masplà 2, F Jodar, E Martínez 1, Y Khalil, G Polinario.
CN Hospitalet B : V Sousa, G Castilla 1, C López 2, D Pereira 1, R Hostace, E Carrera 4, A Suárez, E Villar 5, L González 1, M de Cea 4, R Becerra 3.