Torna Ignàgora amb «La companyia de Jesús a Manresa des de finals del s. XVI a finals del s. XIX»

La conferència anirà a càrrec d'Ignasi Vila, s.j. i es farà el proper dijous a les 7 de la tarda al Centre d'Espiritualitat Ignasiana (CIEI)

Redacció
14 de gener del 2017
Actualitzat a les 8:50h
Aquest dijous 19 de gener, l'historiador i autor del llibre Els jesuïtes a la Rambla de Barcelona, Ignasi Vila, s.j. impartirà la conferència La companyia de Jesús a Manresa des de finals del s. XVI a finals del s. XIX, que tindrà lloc al Centre d'Espiritualitat Ignasiana (CIEI) a les 19 hores.

Vila analitzarà els moments més estel·lars de la relació entre la Companyia de Jesús i la ciutat de Manresa que comporten el progrés de la seva complicitat a través de tres segles d'història conjunta.

La xerrada forma part de l'Espai Sant Ignasi en el marc d'Ignagòra, que és una iniciativa de Fòrum Manresa 2022  i que es porta a terme durant el curs lectiu a través de diverses xerrades i ponències de professionals i especialistes. Es creen dos espais de reflexió, un dedicat a la figura de Sant Ignasi de Loiola, que s'anomena “Espai Sant Ignasi", i l'altre, anomenat Espai valors de ciutat, que es destina a aprofundir en temes d'actualitat, d'empresa, ciutat i d'educació.

Fòrum Manresa 2022 és una proposta conjunta de l'Ajuntament de Manresa, la FUB, la Fundació la Cova, la UOC i la UPC.