MTM celebra el seu cinquè aniversari amb una marató de teatre musical

L'espectacle tindrà lloc aquest diumenge i començarà a les dotze del migdia

Redacció
13 de gener del 2017
Actualitzat a les 12:15h
Aquest diumenge 15 de gener l'acadèmia artística Manresa Teatre Musical acollirà 8 hores ininterrompudes de números de musicals, en un acte que han anomenat "Marató de teatre musical". L'espectacle començarà a les dotze del migdia i s'allargarà fins a les vuit del vespre. Es durà a terme als locals de l'escola, al carrer del Bruc 14 de Manresa i anirà a càrrec dels seus alumnes de teatre musical, ballet i cant. Aquesta marató és la forma que han triat els seus responsables per a celebrar el cinquè aniversari del centre.

L'accés a la marató de teatre musical és lliure i gratuït per a totes les persones interessades. El programa inclou més de 50 actuacions diferents, majoritàriament fragments de musicals, i la representació completa de l'obra "Mary Poppins Júnior", a càrrec del grup de joves, a les dotze del migdia i a les tres de la tarda. Només en aquest cas, per accedir-hi, cal reservar la invitació prèviament a la secretaria de l'escola.

L'esdeveniment també es podrà seguir en directe a la pàgina de Facebook de Manresa Teatre Musical, a través de l'aplicació Facebook live. Totes les persones que comparteixin el vídeo en directe al seu perfil de Facebook participaran en un sorteig de cinc entrades dobles per veure la darrera producció de MTM, "Dolly, una dona exasperant", al teatre Kursaal de Manresa, el 25 de març.