Barça, Baskonia i Betis, rivals del Catalana Occident Manresa a la Minicopa

El torneig infantil se celebrarà a Vitòria entre el 16 i el 19 de febrer

http://www.basquetmanresa.com/wp-content/uploads/2014/01/infantil-a.jpg
http://www.basquetmanresa.com/wp-content/uploads/2014/01/infantil-a.jpg | BàsquetManresa.com
11 de gener del 2017
Actualitzat a les 18:53h
El Catalana Occident Manresa ha conegut aquest dimecres els rivals que tindrà a la primera fase de la Minicopa infantil de bàsquet. La competició es celebrarà a Vitòria del 16 al 19 de febrer coincidint amb la copa del rei absoluta. Els manresans, que han estat el primer equip en sortir del bombo dels no caps de sèrie, s'enfrontaran a Barça Lassa, 5+11 Fundación Baskonia i Real Betis Energía Plus al grup A. L'altre grup, el B, l'integren Divina Joventut, UCAM Múrcia, Real Madrid i Unicaja Clínica Fertilidad. Els dos primers de cada grup passaran a les semifinals.

El sorteig s'ha realitzat en un edició especial del programa Colgados del Aro que presenta l'exjugador Juan Manuel López Iturriaga. El periodista especialitzat en bàsquet Antoni Daimiel i el presentador d'Ilustres Ignorantes Javier Coronas han estat les mans inocents i Álvaro Herrera, del Betis Energía Plus i MVP de la fase prèvia, i Rubén Domínguez, de l'Unicaja Clínica Fertilidad, han estat els testimonis presencials en representació dels jugadors. 

El conjunt manresà va classificar-se per a la fase final de la Minicopa en una prèvia celebrada a Fuenlabrada entre el 29 d'octubre i l'1 de novembre de l'any passat. En un emocionant partit, el Catalana Occident Manresa es va imposar al Tecnyconta Saragossa per 59-57. Els partits de la fase de grups, semifinals i duel pel tercer i quart lloc es repartiran entre en Palau de Congressos Europa i el Poliesportiu San Andrés. Per a la final, Iturriaga ha promès una sorpresa. No és oficial però podria ser el Buesa Arena, seu de la copa dels ‘grans' i feu habitual del Baskonia.

A la Minicopa hi han participat fins a 52 jugadors que anys més tard han debutat a la lliga ACB. Ricki Rubio i Luka Doncic són els jugadors més coneguts. Joan Pardina va debutar a la màxima categoria a les files del Bàsquet Manresa si bé va jugar el torneig base amb el Barça.