El femení del CP Manresa reprèn la competició golejant el Reus (6-1)

El CP Manresa va ser molt superior al Reus
El CP Manresa va ser molt superior al Reus | CPM
09 de gener del 2017
Actualitzat a les 17:15h
Després de l'aturada de festes, El CP Manresa femení reprenia la competició a casa amb un rival que el perseguia de molt a prop, el Reus, una bona ocasió per continuar demostrant la gran forma en que es troba l'equip del Bages. El partit es va posar molt de cara quan als pocs minuts el Manresa va marcar un gran gol amb jugada d'estratègia, que va ser com una galleda d'aigua freda per a les reusenques. El Manresa cada cop es trobava més a gust dins la pista, teixint jugada rere jugada, fet que va propiciar dos gols més i portar el partit on volia. El Reus estava desconcertat amb l'atac manresà, encara que la defensa, alta com sempre, no era tan contundent com en altres ocasions. Això va permetre que una pèrdua de pilota al mig del camp provoqués el primer xut i gol de les visitants.

Serioses, les manresanes van continuar desplegant el seu joc, que els va permetre arribar a la mitja part amb un clar resultat a favor: 4-1. La segona part, sense ser tan intensa, va oferir un joc semblant al de la primera. Resultat final: 6-1.