El Pessebre Monumental s'exhibirà de forma permanent a Castellbell i el Vilar

El conjunt expositiu del Grup Pessebrístic de Manresa ha aconseguit atraure enguany a més de 12.000 visitants

El Pessebre Monumental d'enguany està ambientat en Castellbell i el Vilar
El Pessebre Monumental d'enguany està ambientat en Castellbell i el Vilar | Sussi Garcia
Redacció
07 de gener del 2017
Actualitzat el 08 de gener a les 8:57h
El conjunt del Pessebre Monumental d'enguany, dedicat enguany a Castellbell i el Vilar, ha tingut molta acceptació, tant de gent de la ciutat, com de la comarca, molt en especial, dels veïns del lloc en qüestió que hi han assistit de forma constant, fins al punt que, malgrat estar exposat una setmana menys que anys anteriors ha aconseguit superar ja les 12.000 visites. Degut a aquest suport, està previst que, a iniciativa del municipi, el Grup Pessebrístic de Manresa instal·li aquest conjunt monumental en aquella població bagenca, per a la seva exhibició permanent.

La primera setmana després de la inauguració del dia 17 de desembre, van passar-hi un total de 606 persones en visites guiades pels matins, en especial 507 nens i 62 professors de les escoles Renaixença, Joviat, Itaca i Ampans, així com 27 persones de la Residència Font dels Capellans i 8 interns de Lledoners amb dues educadores d'acompanyants.

El diumenge dia 8 de gener, es clourà definitivament aquesta exposició, que un any més, continua sent la mostra cultural més visitada de l'any a la ciutat de Manresa.