Ampans obre la convocatòria de la VII edició del Premi d'Investigació i Innovació

Els premis, que es convoquen de forma bianual, són un reconeixement als professionals i col·lectius que aposten per la investigació i la innovació en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament

Redacció
29 de desembre del 2016
Actualitzat a les 10:26h
Ampans ha convocat la setena edició del Premi d'Investigació i d'Innovació sobre Persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament. Un guardó que vol reconèixer la feina de professionals, entitats, associacions i equips que treballen per a millorar l'atenció i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual des dels àmbits de la investigació i la innovació.

En total, s'atorguen sis premis en dues modalitats: tres d'investigació i tres d'innovació. Els primers premis es doten amb 5.000 euros, els segons amb 3.000 i els tercers amb 1.000. Tots els treballs premiats es publicaran en un llibre que edita la Fundació Ampans.

Els treballs es poden presentar en català, castellà, anglès o francès i han de tractar sobre qualsevol matèria o aspecte específic de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament. Han de ser originals i inèdits, i no poden tenir una data de realització superior als tres anys en el moment de la convocatòria.

Pot optar al premi qualsevol persona física, major d'edat, de forma individual, o bé de forma col·lectiva (institucions, universitats, entitats o empreses públiques o privades) amb representació o seu a Espanya, la resta de països de la Unió Europea o Sud Amèrica. 

La data màxima de presentació dels treballs serà el 31 de desembre de 2017 a les dues del migdia. Prèviament s'haurà de fer la inscripció a través d'un formulari que es pot trobar clicant aquí

Aquests premis, convocats per Ampans, són els únics existents a l'Estat espanyol i dels pocs a Europa que promouen la investigació i la innovació per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.
Arxivat a