Ampans reconeix la feina del Centre Especial de Treball en un emotiu dinar

Instantània d'un dels parlaments que es van dur a terme al llarg del dinar
Instantània d'un dels parlaments que es van dur a terme al llarg del dinar | Silenci
Redacció
22 de desembre del 2016
Actualitzat a les 12:23h
Ampans celebra, des de fa anys, el dinar de Nadal del Centre Especial de Treball (CET), en el quual hi treballen prop de dues-centes persones. El dinar, al llarg de les edicions, s'ha anat celebrant a les instal·lacions d'AMPANS, però des de l'any passat, i gràcies al programa d'oci inclusiu de l'Obra Social "la Caixa", la trobada de final d'any es pot celebrar en un entorn més festiu com ho és Silenci Manresa.

Així, més de 150 persones, treballadors del CET d'Ampans, es van trobar dimecres a la sala manresana per a compartir un àpat, reconèixer la feina feta i els anys de dedicació, i compartir objectius de cara al proper any.

Durant la vetllada, el president d'Ampans, Sebastià Catllà, i el Director General de l'entitat, Toni Espinal, van fer entrega del reconeixement a tres persones que fa 25 anys que treballen al CET: Montse Vila i Dolores Campos, i Juan Luis Reyes, que duu a terme tasques en el Servei d'Arts Gràfiques.

El Centre Especial de Treball dóna feina a prop de dues-centes persones amb discapacitat i risc d'exclusió en els sectors de jardineria i Garden (Garden Ampans), neteja, manipulats, arts gràfiques, recollida selectiva i restauració (Canonge), i amb les marques pròpies com Formatges Muntanyola i Vins Urpina.

El toc final de la festa el va donar el DJ Adrià Abadia, un jove amb paràlisi cerebral de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona–La Muntanyeta. Els participants al dinar van poder ballar les seves mescles, que manipula a través d'un sensor col·locat al front.

Tots aquells que van voler també van poder passar pel photocall instal·lat a l'entrada del Silenci i fer-se una foto de record del dinar de Nadal del CET d'Ampans.