Artur Mas: «El Partit Demòcrata reneix amb les piles posades per assolir l'estat català»

L'ex president de la Generalitat va prendre part en el sopar de Nadal del PDECat de la Catalunya Central que va celebrar-se aquest dimarts

Artur Mas durant el parlament que va protagonitzar en el sopar de Nadal del PDECat a la Catalunya Central
Artur Mas durant el parlament que va protagonitzar en el sopar de Nadal del PDECat a la Catalunya Central | PDECat
Redacció
21 de desembre del 2016
Actualitzat a les 10:00h
El president del Partit Demòcrata Europeu Català (PDECat) i ex president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va assistir, aquesta passada nit, al sopar de Nadal del PDECat a la Catalunya Central, en la qual hi van prendre part nombrosos simpatitzants i militants de la formació política de nova creació. Durant el sopar, que es va dur a terme al restaurant La Sala de Sallent, Mas va assegurar que el PDECat un partit que "reneix amb les piles posades per assolir l'estat català", tot remarcant la importància d'enfortir els valors de la formació: "És important per Catalunya que el nostre Partit Demòcrata agafi musculatura, és un bon senyal que hi hagi tanta gent", va afirmar, davant de més de tres-centes persones.

Artur Mas també va valorar l'inici de la tramitació dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya. "La CUP ja va fer de les seves l'estiu passat i ara ha donat llum verda, ens n'alegrem; aquests passos que sembla que costin tant de fer haurien de ser més normals", va concretar. En la mateixa línia també es va expressar la coordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal, tot remarcant que els pressupostos "defensen les classes mitjanes de la societat catalana i tenen un alt contingut social". Pascal va recordar que els comptes públics presentats pel Govern del president Carles Puigdemont tenen l'empremta del Partit Demòcrata, ja que han blindat impostos davant de les exigències d'altres grups polítics. "No han incrementat l'IRPF, successions i donacions, preserven molt bé l'estat del benestar i la col·laboració público-privada prioritzant la qualitat del sistema", va reivindicar.

Al final de la seva intervenció Pascal va assegurar que els pressupostos "pretenen atendre la gent de Catalunya perquè és el que volem fer i volem atendre'ls millor; ja que l'Estat espanyol ha renunciat a fer-ho".