Sallent recull 1.357 euros per a La Marató de TV3

Imatge d'un dels moments del concert Veus Solidàries
Imatge d'un dels moments del concert Veus Solidàries | AjS
Redacció
21 de desembre del 2016
Actualitzat a les 9:45h
El concert Veus Solidàries, la Cursa de cotxets i el Pessebre de l'Escola Vedruna han estat els actes que s'han celebrat a la vila de Sallent per a recollir diners per La Marató de TV3 d'enguany. Tots tres han aconseguit sumar un total de 1.357 euros que aniran destinats a l'estudi dels ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

El concert Veus solidàries, que va teir lloc divendres 16 de desembre va recollir un total de 572 euros. L'acte, promogut per un grup de joves encapçalats per Berta Portabella i Miquel Gili, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sallent, l'escola de música Cal Moliner i l'associació Adona't, va omplir la Casa Museu Torres i Amat de música i solidaritat.

La 5a edició de la Cursa de cotxets, Milla solidària i esmorzar solidari va comptar amb una seixantena de participants, tot recollint 485 euros. L'acte va ser promogut per les AMPES de l'Escola Torres Amat, l'Escola Vedruna, la Llar d'infants L'Esquitx i l'Institut de Sallent amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sallent.

Per últim, el Pessebre vivent de l'Escola Vedruna realitzat el diumenge dia 18 va recaptar 300 euros.