Els Pastorets de Balsareny ultimen els preparatius per a les 4 funcions que els esperen

Els Pastorets de Balsareny es podran veure el 25 de desembre i els dies 1, 8 i 15 de gener
Els Pastorets de Balsareny es podran veure el 25 de desembre i els dies 1, 8 i 15 de gener | Jordi Sarri
Redacció
19 de desembre del 2016
Actualitzat a les 10:29h
Els actors que encarnaran els diversos personatges d'Els Pastorets de Balsareny estan assajant a bon ritme per a deixar bocabadats tots els espectadors que decideixin anar-los a veure en alguna de les quatre funcions que duran a terme a la Sala Sindicat del municipi bagenc. De fet, alguns d'ells ja van fer un passi previ de l'obra durant la celebració del centenari d'aquesta obra teatral de Folch i Torres al Palau de la Generalitat, acompanyant els Pastorets de Súria. També, i en motiu de La Marató de TV3, van oferir assajos a porta oberta.

La primera funció que donarà el tret de sortida a Els Pastorets de Balsareny serà el diumenge 25 de desembre a dos quarts de set de la tarda. Les següents tindran lloc els dies 1, 8 i 15 de gener a dos quarts de sis de la tarda.

Les entrades, encara que es poden comprar el mateix dia de l'obra, també es poden adquirir de manera anticipada clicant aquí. Els preus, en el cas de compra anticipada, són de 8 euros l'entrada general, de 7 euros per a jubilats i grups, i de 4 pels menors de 12 anys. En el cas d'adquirir-les a taquilla, el preu ascendirà a 10 euros (5 pels menors de 12 anys).