Presenten la giga foto del Bosc de les Creus de Sellarés que aspira a entrar en el Guinness

L'obra encapçalada pel fotògraf Carles Domènech està formada per 343 fotografies i va tenir la seva posta de llarg en la presentació del festival Esguard de fotografia de natura de Sabadell

Redacció
17 de desembre del 2016
Actualitzat el 18 de desembre a les 23:07h
Imatge panoràmica de part de la fotografia
Imatge panoràmica de part de la fotografia | Carles Domènech
Aquest divendres al vespre a l'Espai Cultura de Sabadell es va presentar la giga foto nocturna més gran de la història realitzada amb la tècnica del ligthpainting que es va portar a terme al Bosc de les Creus de l'artista guardiolenc Marc Sellarès. L'autor és el fotògraf Carles Domènech que ha comptat amb la col·laboració del també fotògraf Carles Calero i Alfredo Álvarez. La imatge és un conjunt de 343 fotografies realitzades a primers de novembre a l'escenari del Bosc de les Creus, obra de l'artista visual Marc Sellarès.

Per realitzar-la van caldre quatre nits i la col·laboració de desenes de persones, il·luminadors, fotògrafs i models. La imatge final es pot veure a la web http://nightlightproject.com/ca/ i s'hi veu una panoràmica del Bosc de les creus amb prop d'un centenar de cossos nus estirats al terra enmig de les creus i amb la muntanya de Montserrat de fons. Uns personatges creats amb la tècnica del lightpainting apareixen entre els cossos despullats i l'escena vol ser una metàfora del que pot suposar per l'home els incendis forestals, la desforestació i la destrucció del planeta per la ma de l'home.

La fotografia es va presentar en el marc de la presentació del festival Esguard de fotografia de natura de Sabadell que es farà el proper juny. Ara s'estan seguint els passos necessaris per inscriure la imatge en el llibre del record Guinness dels rècords.