Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 5 de juliol

Actuació per amenaces, danys a serveis municipals i alarma en un establiment.

Redacció
06 de juliol del 2009
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Actuació per amenaces
Un ciutadà hauria estat amenaçat amb un arma blanca en l’interior d’un establiment de la Vila amb la presencia d’altres persones al lloc. La patrulla de la Policia Local s’ha traslladat a l’indret i a l’arribada el presumpte autor ja hauria abandonat l’establiment. Es dóna assistència a la persona perjudicada, que no presenta lesions. Els fets han derivat en la formalització de la denuncia i de les actuacions policials corresponents.

Danys a serveis municipals
Uns desconeguts haurien produït danys a uns dispositius del Parc Municipal que afectaven al normal desenvolupament d’una zona de lleure infantil de la zona. Els tècnics realitzen les operacions de reparació necessàries. Es continuen les gestions per esbrinar l’autoria dels fets.

Alarma en un establiment
S'atén l’avís d’una alarma en un establiment tancat al públic ubicat en un dels polígons industrials de la Vila. Fetes les comprovacions i els tràmits policials  adients , trobant-se tot aparentment normal. Es comunica el fet a la CRA de l’empresa de manteniment de l’alarma i aquets ho faran al seu propietari.

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.