Puput clourà la gira del seu segon disc a El Sielu el dia de Nadal

La formació manresana, a banda d'interpretar els temes del treball "Upupa Epops" també aprofitarà per a presentar noves cançons

Redacció
15 de desembre del 2016
Actualitzat a les 12:50h
El conjunt musical manresà Puput clourà la gira de concerts del seu segon disc "Upupa Epops", el proper diumenge, 25 de desembre, a la sala El Sielu de Manresa a les onze del vespre.

"Upupa Epops" es va estrenar en directe l'11 de juny del 2015 al Teatre Kursaal de Manresa i des de llavors, Puput ha fet gira per Catalunya i França. Dins la gira cal destacar les actuacions a festivals i cicles de prestigi dins l'escena independent com "Els vespres de la UB", "Bala Perduda", "Bis Festival", "Adoberies Festival" o l'"Embarrat". Una gira que ha vist també a Puput acompanyant en directe a La Fura dels Baus, dins els actes del 50è aniversari d'Ampans a Manresa, i la primera incursió al mercat francès. Unes actuacions, les franceses, que han obert noves portes que el grup expandirà l'any vinent.

Al gener, sense pausa, Puput tornarà als estudis per encarar noves cançons i nous projectes, entre ells la gravació de un tercer disc, amb la previsió que vegi la llum al llarg del 2017.

El concert que duran a terme a El Sielu tindrà un preu de 9 euros i les entrades s'hauran de comprar directament a la taquilla abans que comenci l'espectacle.