La Fundació Haas beca amb 30.000 el CFP i el Lacetània per a formar alumnes en control numèric

El centre i l'institut han estat destinataris d'una de les beques que la Fundació Haas ha concedit a diferents centres educatius de Catalunya

Redacció
15 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:16h
El Centre de Formació Pràctica (CFP) i l'institut Lacetània de Manresa han rebut 30.000 euros de la Fundació Haas per a formar professionals en l'àmbit del control numèric. Ambdues institucions, que treballen de manera coordinada, han estat destinatàries d'una de les beques Haas que la multinacional nordamericana ha concedit a diferents centres educatius catalans. Concretament, el CFP ha rebut 19.500 euros i l'institut 10.500, que es destinaran a les matrícules d'alumnes que cursin estudis de control numèric.

El Centre de Formació Pràctica va esdevenir el passat mes de setembre el primer centre de formació tècnica Haas (HTEC) del país, un projecte que el converteix en referent formatiu en l'àmbit de la fabricació mecànica. El CFP ha ampliat el seu equipament, dotant-se de la maquinària més avançada, fet que li permet oferir a les empreses del territori formació i serveis altament especialitzats en fabricació mecànica.