Gust de Jazz portarà al Kursaal Viktorija Pilatovic i la formació Farràs Solà Quintet

Viktorija Pilatovic serà la primera convidada del cicle Gust de Jazz
Viktorija Pilatovic serà la primera convidada del cicle Gust de Jazz | Youtube
Redacció
15 de desembre del 2016
Actualitzat a les 9:52h
Des del passat 2015 que el promotor musical Miquel Àngel Armengol i el responsable de l'Espai Gastronòmic del Kursaal, Jordi Ruiz van idear, amb el suport d'El Galliner, una proposta amb l'objectiu que la sala petita del teatre més emblemàtic de la capital del Bages es convertís, durant una estona, en una mena de club de jazz. Així doncs, a la sala on es duran a terme els concerts, hi haurà taules per tal que els assistents puguin prendre una copa o menjar alguna cosa mentre gaudeixen de l'espectacle.

Durant aquest primer semestre del 2017, els protagonistes del cicle seran, per una banda, la cantant Viktorija Pilatovic  i el duet Farràs Solà Quintet.

Pilatovic és una de les grans promeses del jazz actual. Aquesta jove intèrpret lituana que ha crescut musicalment a Holanda proposarà una revisió dels estàndards de jazz de sempre. El concert el durà a terme el diumenge 5 de febrer a les vuit del vespre, i les entrades per anar-la a veure ja estan disponibles i es poden adquirir clicant aquí.

Per la seva banda, el duet Farràs Solà Quintet actuaran el diumenge, 7 de maig, a les vuit del vespre. El conjunt format per Josep M Farràs i Toni Solà representa dues generacions del millor jazz de casa nostra. El mestre Farràs, amb més de mig segle sobre els escenaris, és una llegenda viva del jazz que ha col·laborat amb grans artistes com Tete Montoliu i amb els millors músics de jazz americans de pas per Barcelona. Toni Solà (Barcelona, 1966) és una rara avis dins de l'escena jazzística catalana. De formació autodidacta, és un dels grans saxo tenors de l'escena catalana que es desenvolupa a la perfecció en el terreny del be bop, el hard bop i els estils més negres amb més swing del jazz. En l'espectacle que duran a terme al Kursaal estaran acompanyats de Gerard Nieto (piano), Ignasi González (contrabaix) i Xavi Hinojosa (bateria). Les entrades també són a la venda i es poden adquirir clicant aquí.