El Museu de Moià proposa un campus nadalenc per a infants de 3 a 12 anys

Tindrà lloc els dies 13, 27 i 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener

Redacció
15 de desembre del 2016
Actualitzat a les 9:25h
El Museu de Moià i les Coves del Toll, amb el suport de l'ajuntament de municipi, han organitzat un campus per a nens i nenes de 3 a 12 anys amb l'objectiu que passin una bona estona tot coneixent el patrimoni que els envolta, durant els dies laborables de les vacances de Nadal.Es tracta, doncs, d'una proposta adreçada, sobretot, a aquelles famílies que treballen i no saben on portar els seus fills durant el seu horari laboral. 

El campus, anomenat "Vacances de Nadal al Museu, es durà a terme els dies 23, 27 i 3 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener de nou del matí fins la una del migdia. Des de l'organització, a més, es proposa un servei d'acollida abans i després que es comencin les activitats: de vuit a nou del matí i de una a dues del migdia.

Els interessats a inscriure els seus fills o filles ho poden fer, o bé per a tots els dies, o només per un dia en concret. El preu d'inscripció per anar-hi tots els dies és de 85 euros (en el cas de sol·licitar el servei d'acollida l'import ascendeix als 90 euros en el cas de voler-lo una hora o als 98 si es requereix el de dues hores). Si la intenció és dur l'infant al campus només un dia, el preu a pagar serà de 10 euros.

Per a més informació i inscripcions cal anar presencialment al Museu de Moià o trucar al 938209134 abans del 21 de desembre. 
Arxivat a