Així sonarà la música en català del 2017

Txarango, Mishima, Els Amics de les Arts i Blaumut, entre els noms més esperats del proper any que repassa el nou número de la revista musical digital "EDR"

Sandra Tello
13 de desembre del 2016
Actualitzat a les 19:14h
Els Amics de les Arts, entre les novetats discogràfiques catalanes del 2017
Els Amics de les Arts, entre les novetats discogràfiques catalanes del 2017

L'escena musical catalana està en constant expansió, i si aquest 2016 ens ha deixat amb les noves (i esperades) cançons de Manel i Love of Lesbian i amb el retorn de Jaume Sisa, l'any vinent serà una allau discogràfica: Txarango, Mishima, Els Amics de les Arts, Zoo i Blaumut al costat de Maria Arnal i Marcel Bagés, Gemma Humet, Hora de Joglar o Pau Vallvé. Ho explica la revista digital setmanañ d'Enderrock, EDR, al número 151, aparegut aquest dimarts.

Entre d'altres, el 2017 serà l'any en què Blaumut, que recentment han fitxat per Música Global, publicaran el tercer disc, enregistrat als estudis Gravaciones Silvestres i sota la producció de Marc Parrot. Maria del Mar Bonet, coincidint amb la celebració dels 50 anys de trajectòria, presentarà un nou disc gravat a Cuba, Ultramar (Picap, 2017), mentre que el rock combatiu de Brams tornarà amb noves cançons cap a la primavera.

Serà a la primavera que sortirà a la llum el quart disc d'Els Amics de les Arts, un treball que han gestat a Anglaterra sota la producció de Tony Doogan. Mishima actuaran al Primavera Sound i, com ja van anunciar a través de les xarxes socials, estan preparant un nou disc. Per tancar la llista, tenim l'esperat tercer disc dels ripollesos Txarango i el segon dels valencians Zoo.
 

Així sonarà el 2017: tota la informació a l'EDR núm. 151