La campanya Consum Conscient de Nadal projecta la pel·lícula «El Olivo»

La sessió, que tindrà un preu de 3 euros, es projectarà dimecres a la Sala de la Plana de l'Om

Redacció
13 de desembre del 2016
Actualitzat a les 10:50h
La celebrada pel·lícula El Olivo, de la cineasta Icíar Bollaín, es projectarà aquest dimecres a les 19.30h a la sala de la Plana de l'Om. El preu de l'entrada serà de 3 euros. En acabar la pel·lícula, es durà a terme un col·loqui sobre el film a càrrec de Pep Tuson.

El Olivo narra la història d'una noia de 20 anys, l'Alma (Anna Castillo), que emprèn un viatge a la recerca d'un arbre venut per motius econòmics i contra la seva voluntat durant la infantesa i que tenia una vinculació sentimental molt forta amb l'avi. Desanimat, desvalgut i sense parlar des de la seva venda, l'Alma  creu que l'única manera de retornar-li la felicitat al seu avi és trobant l'olivera mil·lenària. La pel·lícula narra el viatge, físic i interior, que faran els personatges en la recerca de l'arbre.

La projecció de la pel·lícula s'emmarca dins la campanya de Consum Conscient de Nadal, que pretén conscienciar la societat per fer unes compres justes, solidàries, creatives, responsables i de proximitat durant les festes de Nadal especialment, però també durant la resta de l'any. Se'n poden trobar més detalls sobre la campanya aquí.

La pel·lícula està programada pel CineClub Manresa, l'Era, el Consell Municipal de Solidaritat i l'Ajuntament de Manresa.