Normalitat a la missa de Santa Llúcia al convent de les Caputxines

El mossèn Josep Morros ha oficiat la cerimònia a la que han assistit més persones del que és habitual

Missa al convent de les Caputxines oficiada per mossèn Josep Morros
Missa al convent de les Caputxines oficiada per mossèn Josep Morros | David Garriga
Redacció
13 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:35h
Aquest dimarts s'ha celebrat amb la més absoluta normalitat l'ofici de Santa Llúcia al monestir de Sant Carles Borromeu de Manresa, que commemora la creació de l'orde de les Germanes Caputxines a la capital del Bages el 1638. El mossèn assignat al convent, Josep Morros, ha oficiat una missa a la que hi han assistit més feligresos del que és habitual, però que ha transcorregut en la més absoluta normalitat.

La possibilitat que el bisbe de Vic, Monsenyor Romà Casanova, oficiés la cerimònia, com així es va traslladar a les monges, va fer que el Moviment Cristià Comunitari, format per cristians de base de Manresa, convoqués una protesta contra el religiós després de l'episodi que s'ha viscut aquestes darreres setmanes amb l'anul·lació de l'acord entre les caputxines i la Fundació Sociosanitària i el presumpte menyspreu que va tenir cap a elles en una visita recent al convent.

Dilluns a la tarda, però, el bisbat va traslladar a les religioses que finalment, Casanova no oficiaria la missa "per no trobar-se a Vic aquell dia".