El Voilà! engega la tercera edició del Llumplugged per a donar veu als músics bagencs

Les inscripcions per a participar en el concurs estaran obertes fins el 31 de desembre

Redacció
12 de desembre del 2016
Actualitzat a les 10:16h
Des d'aquest dilluns, 12 de desembre i fins el dia 31 del mateix mes, tots els músics que ho vulguin podran inscriure's a la tercera edició de Llumplugged, organitzat per la sala de concerts Voilà!, amb la col·laboració de Rock City i el suport de La Casa de la Música, l'Ajuntament de Manresa i la FUB. Es tracta d'un concurs que pretén donar veu i difusió a les diferents propostes musicals de la comarca del Bages i que assegura, als guanyadors, gravar i masteritzar les seves peces musicals; un reportatge fotogràfic; l'actuació durant la Festa Major de Manresa del 2017, un val per a material musical i una gira itinerant per a diversos llocs de Catalunya.

Les bases del concurs, que poden veure's clicant aquí, exposa que tots els músics que s'hi presentin han de ser majors de 18 anys i, com a mínim un dels membres de la formació ha de residir al Bages. 

També explica que, com ja s'ha fet en les anteriors edicions, tots els participants hauran d'actuar al Voilà! en el que serà el concert decisiu. Allà, un jurat seleccionarà 8 bandes que seran les escollides per a seguir el transcurs del concurs i que hauran de tornar a actuar, de dues en dues, durant els dies 13, 20 i 27 de gener i 3 de febrer, segons els ho indiqui el jurat. En aquests segons concerts s'escolliran les quatre bandes favorites, però en aquest cas no ho farà un jurat sinó que serà el mateix públic el que ostentarà aquest rol. Els quatre grups que passin aquesta segona fase hauran de tornar a actuar els dies 10 i 17 de febrer en el que serà la semifinal del concurs.

Per acabar, la final tindrà lloc el diumenge 19 de febrer i en aquest cas sí que l'elecció de la proposta guanyadora serà íntegrament per part del jurat. En les edicions anteriors, els premiats van ser els membres de la banda Morlan River (2015) i el grup George (2016).
Tots els músics i formacions interessades en participar en el concurs poden trobar més informació clicant aquí.