La manresana Mireia Badia tanca la temporada d'enduro amb el Campionat de Catalunya

Mireia Badia, aquest diumenge a Ponts
Mireia Badia, aquest diumenge a Ponts | Kebo
Redacció
11 de desembre del 2016
Actualitzat a les 22:54h
La pilot manresana Mireia Badia ha posat aquest diumenge el punt i final a la temporada de competició oficial disputant l'Enduro del Segre, l'última prova del Campionat de Catalunya de l'especialitat que ha tingut Ponts com a centre neuràlgic.

Amb aquesta cursa, Badia ha acabat d'arrodonir un any excepcional i ha consumat la consecució del Campionat de Catalunya d'Enduro de la categoria femenina que s'afegeix al Campionat d'Espanya de l'especialitat, el sisè lloc final al Campionat del Món i la segona posició als 6 Dies d'Enduro formant part de l'equip estatal.

La prova disputada aquest diumenge, en un ambient molt fred i amb molta boira al llarg de la major part de la jornada, ha superat els 120 participants entre els quals hi eren els germans Marc i Alex Márquez i ha comptat amb un recorregut força exigent i variat que ha posat a prova els pilots tant per les exigències del terreny com pel temps en el qual havien de completar-lo.

La pilot de Motorgas valora la seva actuació assegurant que "estic molt satisfeta de com han anat les coses avui, no ja per haver tancat el Campionat de Catalunya havent sumat els punts del primer lloc en categoria femenina, sinó pel meu rendiment i els temps que he anat aconseguint. El recorregut era molt atractiu i selectiu alhora i el tram plantejava algunes dificultats per les trialeres. Físicament m'he sentit perfecte i he acabat la cursa força bé tot i el seu nivell d'exigència. A més, si comparem els meus temps amb els participants a la categoria del Trofeu Junior, m'hauria quedat a pocs segons del podi ocupant el quart lloc final. Aquesta és la dada que mostra que el rendiment avui ha estat molt positiu". La manresana creu "que he fet un important pas endavant en el meu creixement com a pilot, però que això no ha de ser res més que el començament. Sóc conscient que em queda molt per millorar i aprendre i que els títols han de servir per augmentar l'exigència personal i el treball".