Investiguen una perruqueria de Manresa per abusos sexuals a menors

Els Mossos d'Esquadra treballen a partir dels indicis aportats pels serveis socials de l'Ajuntament de Manresa sobre un cas particular, però no es descarta que afecti a altres joves

Els Mossos d'Esquadra treballen per esclarir el cas
Els Mossos d'Esquadra treballen per esclarir el cas | Josep M. Montaner
08 de desembre del 2016
Actualitzat el 09 de desembre a les 20:04h
Els Mossos d'Esquadra investiguen una perruqueria del Centre Històric de Manresa per un presumpte cas d'abusos sexuals a menors, segons ha pogut saber NacióManresa. Els treballs de la policia catalana es desenvolupen a partir d'un cas aportat pels serveis socials de l'Ajuntament de Manresa, tot i que es treballa amb la hipòtesi que els fets afecten a més joves de la capital del Bages.

La perruqueria en qüestió oferia preus econòmics per tallar el cabell a joves i un cop a l'interior els separava en un lloc apartat de l'establiment, on presumptament es produïen els abusos per part del propietari de l'establiment. Els fets van ser traslladats per un jove afectat a la seva família, que va informar als serveis socials de l'Ajuntament que, a la vegada, va posar en coneixement del cas als Mossos d'Esquadra.

La policia catalana treballa sobre el cas particular, però no es descarta la hipòtesi que hi pugui haver una dotzena d'adolescents i joves afectats.