El Temes del Pou debat, dimecres sobre «Viure del teatre»

El debat comptarà amb Teti Canal, actriu i directora teatral, Atilà Puig, membre de Teatre Mòbil, i Sílvia Sanfeliu, directora teatral

Redacció
05 de desembre del 2016
Actualitzat el 06 de desembre a les 14:33h
En el marc del cicle Temes del Pou, l'Associació Cultural El Pou de la gallina organitza la taula rodona: Viure del teatre, aquest dimecres, 7 de desembre, a les vuit del vespre, a la Sala d'Actes del Centre Cultural del Casino. El debat comptarà amb la presència de Teti Canal, actriu i directora teatral, Marcel Gros, clown, Atilà Puig, membre de Teatre Mòbil, i Sílvia Sanfeliu, directora teatral.

En el mateix acte es presentarà el número de desembre de la revista El Pou de la gallina, que parla amb actors, directors i autors teatrals manresans. D'altra banda, el personatge entrevistat a fons és Francesc Castells, professor de l'Institut del Teatre.

Diverses persones vinculades al món teatral opinen sobre les llums i les ombres d'aquesta professió, plena de satisfaccions i d'incerteses. Si viure de l'art, en època de bonança econòmica, ja és prou complicat, després de deu anys de crisi intensa la situació esdevé encara més precària.