Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 2 de juliol

Recuperació d’un gos, aixecament d’immobilització preventiva d’un vehicle, supervisió d’uns habitatges, instal•lació d’una bastida perillosa, conducció (temerària) en sentit contrari, afectacions a la via publica i molèsties veïnals.

Redacció
03 de juliol del 2009
576_1246632229gosperdut
576_1246632229gosperdut


Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Recuperació d’un gos
Recuperació d’un gos abandonat a la via pública, per  part d’un ciutadà. Es comprova que no dur el microxip, tatuatge, ni cap identificació obligatòria. Es documenta la recuperació i a petició de la persona interessada, se li deixa en custòdia preventiva, fent-li saber de les obligacions i les responsabilitats que contrau.

El gos és el que mostrem en la fotografia.

Aixecament d’immobilització preventiva d’un vehicle
El titular d’un vehicle immobilitzat amb caràcter preventiu la nit del dia anterior, se li fa lliurament, no abans de sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia, amb resultat negatiu.

Supervisió d’uns habitatges
Es supervisen els immobles d’una zona acotada de la Vila, s’adopten mesures de control en la zona i es reforça amb material de suport,  per detectar intrusions no autoritzades.

Instal•lació d’una bastida perillosa.
Una patrulla de la Policia Local detecta que s’està procedint a la instal•lació d’una bastida a un carrer de la Vila, sense que els seus operaris adoptin mesures de seguretat per el trànsit rodat. Es procedeix a paralitzar l’obra cautelarment mentre no es procedeixi amb el compliment de la normativa.

Conducció (temerària) en sentit contrari
Un conductor professional que sortia de l’àrea de servei de la C-16, comunica que ha observat un turisme, i que li ha semblant que pretenia incorporar-se a la C16, en sentit contrari en direcció Manresa, ens facilita marca, model i color. Es comunica als Cos de MMEE  de Trànsit per tal de donar suport en la urgència requerida i es realitza servei preferent en la recerca del vehicle. Cap de tots dos cossos podem localitzar i/o detectar al presumpte vehicle infractor.

Afectacions a la via publica
Uns operaris modifiquen la normal circulació d’una zona de la Vila, degut a unes maniobres de descarrega de material. Són corregits en la seva actitud, informats dels procediments inherents i de les conseqüències judicials i administratives que pot suposar alterar la circulació Vial.

Molèsties veïnals
Un ciutadà comunica molèsties en l’interior d’un establiment de la Vila. L’esmentat establiment es troba tancat i no es detecten fons generadors de sorolls al lloc, ni en les seves immediacions.

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.