transports

La línia de busos Berga-Barcelona es reforçarà després de la denúncia dels usuaris

El Departament de Territori s'ha posat en contacte amb la companyia, i el Consell Comarcal del Berguedà en farà seguiment

per Aida Morales, 4 de desembre de 2016 a les 19:32 |
Autobús de Berga | Flickr
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La línia d'autobusos que enllaça Berga i Barcelona es reforçarà en determinats horaris, segons ha anunciat el president del Consell Comarcal, David Font, a través de les xarxes socials. Aquest va ser un dels compromisos que ha adoptat el Departament de Territori i Sostenibilitat, i que es va explicar a Font en el darrer Consell d'Alcaldes, després que sortís a la llum que, determinats dies, els autobusos no podien abastar tota la demanda de gent i passaven de llarg de les parades del Bages Nord.

El passat dilluns, diversos usuaris van denunciar que la línia que passava per la capital del Berguedà a quarts de set del matí estava especialment plena, fins al punt que alguns passatgers es van veure obligats a seure al terra. Aquesta situació va posar el crit al cel de les administracions, tot i que també de la mateixa companyia Alsa, que va afirmar, en declaracions a NacióBerguedà, que això no era habitual, i tampoc normatiu. 


Segons Font, i veient la situació, el Consell Comarcal del Berguedà va traslladar la preocupació sobre el cas al Departament de Territori, que ha anunciat que reforçarà la línia de Berga a Barcelona en aquells horaris de més afluència de gent. Especialment, ha indicat, això serà els divendres, els diumenges i els dilluns. Per la seva banda, l'ens comarcal supervisarà que això sigui així, i que no es tornin a produir situacions similas.
 

Fotografia de l'autobús aquest dilluns al matí. Foto: Cedida

 

Participació