L'antiga biblioteca de Cardona es convertirà en un espai de coworking

Es tracta d'una manera d'aportar a un projecte emprenedor l'oportunitat d'estalvi de despeses i de crear un espai de treball en comú

Redacció
02 de desembre del 2016
Actualitzat a les 19:14h
Divendres es va signar un contracte d'arrendament entre CaixaBank, propietària del local, i l'Ajuntament de Cardona per tal de poder habilitar l'antiga biblioteca com a espai de coworking. Per part de CaixaBank hi va assistir Juan José Jiménez, director de Banca d'Institucions de CaixaBank, i Carolina Caso, directora de Gestió de Serveis Generals de CaixaBank i per part de l'Ajuntament, l'alcalde Ferran Estruch.

Amb aquest contracte l'Ajuntament pretén dotar Cardona d'un espai de treball compartit que aporti una nova filosofia de treball basada en intercanviar i compartir coneixement i crear sinèrgies entre diferents professionals. Es tracta d'una manera d'aportar a un projecte emprenedor l'oportunitat d'estalvi de despeses i de crear un espai de treball en comú amb una capacitat màxima per a 12 persones en el qual es generin dinàmiques que estimulin el creixement empresarial entre altres beneficis.

Pel regidor de promoció econòmica Josep Tristany “és un pas important per fomentar l'emprenedoria i donar oportunitats a tots aquells professionals que volen desenvolupar la seva activitat a Cardona”.

A partir d'aquesta signatura, l'Ajuntament de Cardona realitzarà la inversió necessària durant el 2017 per tal de remodelar l'espai amb aquest ús i posar-lo a disposició de les iniciatives empresarials que sorgeixin. Per dur a terme les obres d'adequació es compta amb un ajut de la Diputació de Barcelona.

L'espai es gestionarà seguint un model de gestió públicoprivada en què els treballadors signaran un contracte amb l'Ajuntament que regularà els drets, les obligacions i la normativa d'ús de les instal·lacions.
Arxivat a