Ampans i Mass Factory fomentaran les noves tecnologies com a eina d'inclusió social

Cooperaran per al desenvolupament d’aplicacions que siguin d’utilitat per a les persones que requereixen de suports per millorar la seva autonomia personal

Redacció
02 de desembre del 2016
Actualitzat a les 19:12h
Ampans i l'empresa tecnològica Mass Factory han establert una col·laboració per promoure conjuntament projectes tecnològics que millorin la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport.

L'entitat bagenca i l'empresa de base tecnològica, associada al Parc de Recerca de la UAB, cooperaran per al desenvolupament d'aplicacions que siguin d'utilitat per a les persones que requereixen de suports per millorar la seva autonomia personal, com ara el sistema App&Town Compagnon. Aquest sistema, que ja comercialitza Mass Factory, permet fer desplaçaments en transport públic amb un guiat precís a través d'una aplicació mòbil i un continu monitoratge dels usuaris a través d'un Centre de Control a persones amb discapacitat intel·lectual, sensorial o física i, també, a persones "fràgils".

Toni Espinal, Director General d' Ampans, destaca que la participació a Mass Factory respon a l'estratègia de la fundació en incorporar les tecnologies de la informació com a eines que milloren la qualitat de vida de persones amb necessitats de suport. Ampans, fundació que treballa per la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i risc d'exclusió, aportarà el coneixement i l'expertesa del seu sector per ajudar a dissenyar productes tecnològics capaços de millorar el dia a dia de les persones amb discapacitat o resoldre necessitats.

Mass Factory és una empresa jove però consolidada i amb acords comercials a diversos països del món, i que ha estat guardonada amb els Premis Vodafone Connecting for Good a la Innovació en Telecomunicacions (2016) o el Premi Excel·lència empresarial a la Integració social a través de les TIC (Graustic 2016).
Arxivat a