El Kursaal presentarà la programació de la nova temporada aquest diumenge

Ho farà en un acte que es durà a terme a la sala petita i que comptarà amb música en directe i sorteigs

Un dels espectacles que es podrà veure al Kursaal serà el musical 'Dolly, una dona exasperant'
Un dels espectacles que es podrà veure al Kursaal serà el musical 'Dolly, una dona exasperant' | MTM
Redacció
02 de desembre del 2016
Actualitzat a les 19:25h
Aquest diumenge, 4 de desembre a les dotze del migdia, la sala petita del Kursaal acollirà a la presentació de la seva nova temporada, que comptarà  amb la participació d'alguns dels artistes que entre els mesos de gener i juny oferiran els seus espectacles al teatre més emblemàtic de la capital del Bages, com és el cas del duet Jo Jet i Maria Ribot; del cantautor i contacontes Raül Benéitez; de la companyia Bratislava; del director de l'espectacle "Scape Show", Ivan Tapia, i de MTM, amb el musical "Dolly, una dona exasperant".

A l'acte de presentació s'intercalaran les descripcions dels espectacles, -classificats en teatre, música amplificada i música clàssica o no amplificada- amb intervencions musicals. Lídia de la Cruz, membre del Galliner, parlarà de teatre; Ovidi Cobacho, musicòleg, de música clàssica i òpera; i Josep Maria Oliva, coordinador d'El Club de la Cançó, s'encarregarà de fer les explicacions de música pop-folk amplificada. Durat l'acte també es presentaran les gales de celebració dels 10 anys del Kursaal, a més a més de l'estrena i projeccions del Documental que s'està elaborant sobre la història de la recuperació i la gestió del Kursaal. 

L'accés a la presentació és lliure i gratuït, amb places limitades a l'aforament de la sala.

Venda de les entrades de la nova temporada

La venda de les entrades dels espectacles de la propera temporada es farà, en el cas de voler adquirir l'abonament del Toc de Teatre, el dissabte 10 de desembre a partir de les deu del matí, tant per Internet com presencialment. El dimarts dia 13 de desembre, a partir de les sis de la tarda, es posaran a la venda les entrades soles dels espectacles de l'abonament i la resta dels espectacles de música, teatre i dansa.