El cicle Joves Creadors exposa el treball fotogràfic de tres manresanes al Selves i Carner

Es podrà visitar fins el 23 de desembre de quatre de la tarda a nou del vespre

Redacció
02 de desembre del 2016
Actualitzat a les 9:51h
Aquest divendres 2 de desembre, a les vuit del vespre, s'inaugura al Centre Cívic Selves i Carner l'onzena edició del cicle d'exposicions fotogràfiques Joves creadors, organitzades per Foto Art Manresa i que formen part d'un programa de divulgació de les arts visuals amb la col·laboració i suport de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Manresa.

En aquesta ocasió de Joves creadors 2016, Foto Art Manresa presenta l'obra dels joves Alba Arnau, Alba Martínes i Iluminada Zafra.

Alba Arnau, atreta des de petita pel món de la fotografia, s'hi endinsa recentment amb l'adquisició d'una càmera "Reflex" i aprèn a utilitzar-la a través del curs d'iniciació a la fotografia (Foto Art Manresa). Amant dels viatges i de la natura, aquests són els temes principals de les fotografies que presenta.

Alba Martínes és graduada en fotografia i imatge digital per la UPC, al CITM, i graduada en Disseny i Il·lustració a l'Escola d'Art de Manresa. Fa anys que es dedica professionalment al disseny gràfic i a la fotografia. A les fotografies que presenta s'hi transmet la màgia de la creativitat i la recerca de noves perspectives i mirades.

Iluminada Zafra, per la seva banda, descriu la fotografia com l'enllaç perfecte entre la llum i el temps. Allò que mostren les seves imatges, que l'inspiren a aturar-se, són moments compartits, instants per recordar i llocs especials.

L'exposició es podrà visitar fins el 23 de desembre al Centre Cívic Selves i Carner (C/ Bernat Oller, 14-16) de dilluns a divendres, de quatre de la tarda a nou del vespre.

La sala d'exposicions del Centre Cívic Selves i Carner acull al llarg de l'any diverses exposicions de fotografia (temàtica lliure, viatgers manresans -concurs obert- i de joves fotògrafs) organitzades conjuntament amb Foto Art Manresa, i altres exposicions de línia amateur.