El V Ciclocròs ciutat de Manresa, preparat per a captar els ciclistes més intrèpids

La prova esportiva se celebrarà aquest dimarts a la zona esportiva del Congost

Redacció
02 de desembre del 2016
Actualitzat a les 9:42h
L'entitat Esport Ciclista Manresà ja ho té tot a punt per a celebrar la cinquena edició del Ciclocròs ciutat de Manresa, que tindrà lloc aquest dimarts 6 de desembre al matí a la zona esportiva del Congost. El ciclocròs és una disciplina ciclista en la qual els esportistes han de realitzar un determinat nombre de voltes en un circuit on es combinen trams de quitrà, camins i prats, i que compta amb una sèrie d'obstacles -naturals o artificials- que obliguen que els participants hagin de baixar de la bicicleta per a superar-los. 

La prova que es durà a terme a Manresa començarà a les nou del matí i està inclosa dintre de la Copa Catalana de Ciclocròs, puntuable per al rànquing nacional de la Reial Federació Espanyola de Ciclisme (RFEC). De fet, el mateix dia 6, i coincidint amb el Campionat de Catalunya d'aquesta disciplina, es decidiran els campions de cada categoria (prebenjamina, benjamina, principiant, alevina, infantil, cadet, júnior, sub 23, elit, màster 30, màster 40, màster 50 i màster 60).

De moment ja hi ha 136 persones que participaran a la prova però les inscripcions segueixen obertes. El preu de la cursa és de 14 euros i se n'hi sumen 5 més en el cas que s'hagi de llogar xip. Es poden formalitzar clicant aquí. L'organització recorda que el dia de la prova no hi haurà opció d'inscriure's.

Horaris

A les nou del matí sortiran els que competeixin en la categoria màster 40. Una hora més tard ho faran els màster 50, màster 60, júnior, cadet i el grup femení d'elit. A un quart de dotze serà el torn de la categoria promoció i finalment, a dos quarts d'una, tancaran el circuit els participants masculins d'elit, els sots 23 i els màster 30.