El document del Pla de Govern ja es pot consultar al web municipal

La presentació, dimarts passat durant el Consell de Ciutat, del pla sense que els assistents en tinguessin còpia va generar les crítiques dels grups de l'oposició

Plenari el Consell de Ciutat, aquest dimarts a l'Ateneu les Bases
Plenari el Consell de Ciutat, aquest dimarts a l'Ateneu les Bases | AjM
Redacció
01 de desembre del 2016
Actualitzat a les 14:51h
El Pla de govern 2016-2019 ja es pot consultar íntegrament a la pàgina web municipal, després que el passat dimarts es fes la seva presentació al Consell de Ciutat sense que els assistents en tinguessin còpia. Aquest fet va comportar la crítica dels grups de l'oposició. El document final inclou 291 mesures i és el resultat del procés de participació ciutadana que s'ha dut a terme els darrers mesos.

El document inicial que es va començar a discutir, que incloïa les mesures del Pla de Govern i el Pacte de Ciutat, constava de 224 mesures. En els diàlegs participatius oberts a la ciutadania, un total del 17 sessions amb 255 participants, es van recollir 229 propostes ciutadanes. D'aquestes, 142 s'han acceptat (118 totalment i 24 parcialment). El document final inclou de 291 mesures, ja que una part de les accions proposades o ja s'estan fent o estaven previstes d'alguna manera en el document inicial.

Al mateix temps, el govern municipal ha fet públic també el document de retorn a la ciutadania, amb totes les accions proposades i les valoracions que s'hi han fet per a la seva inclusió o no en el document final. La major part de les propostes acceptades es relacionen directament amb el redactat de les accions corresponents incloses en el Pla.

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ja va presentar les línies mestres del Pla de Govern i la xifra de propostes acceptades i denegades en el plenari del Consell de Ciutat que va tenir lloc aquest dimarts a l'auditori de l'Ateneu Les Bases.

Consultar el Document final del Pla de Govern 2016-2019 i també el Document de retorn a la ciutadania amb la valoració de les propostes plantejades durant els Diàlegs i via Internet.