Bloggers i instagramers mediàtics s'interessen pel patrimoni i els vins del Bages

Els «influencer» fotografiats davant d'una tina de pedra seca
Els «influencer» fotografiats davant d'una tina de pedra seca | Bagesterradevins
Redacció
01 de desembre del 2016
Actualitzat a la 13:44h
Aquest dilluns un grup d'una vintena d'influèncers de les xarxes socials han visitat la zona de les tines en una visita per donar a conèixer el potencial turístic basat en el patrimoni de la pedra seca, el vi i els productes locals.

Organitzat per l'empresa Bagesterradevins, la Denominació d'Origen Pla de Bages, l¡'Àrea de Turisme de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Bages - Geoparc, els diferents membres del grup són importants bloggers i instagrammers que publiquen a diferent blocs de turisme i a les xarxes socials Instagram i també Facebook i Twitter.

La visita de tota una jornada va consistir en visitar durant el matí l'itinerari de les tines de la Vall del Flequer guiat per bagesterradevins, començant per les del Bleda i seguint per les del Toques, Escudelleta i acabant a les Tines del Ricardo. El matí va començar acompanyat de les boires matinals del Pla de Bages que van permetre fer fotografies ben curioses a tots els instagramers, la descoberta d'aquest patrimoni va sorprendre molt als visitants que van admirar l'itinerari per la seva bona aptitud per a tots els públics i per fer en família. El recorregut va acabar amb un tast de 3 vins de la DO Pla de Bages.

El dinar va tenir lloc a Cal Carter de  Mura on es va poder comptar amb el famós poti-poti i el cigronet de Mura entre els plats estrella de la Jornada. Va visita va continuar a la tarda amb la visita al poble de Mura i al Molí del mig, un gran aparador de la vida i eines antigues de pagès i de les feines del molí.

L'objectiu del viatge era donar a conèixer les possibilitats d'un producte turístic basat en la cultura del vi a la comarca, generat per l'empresa d'enoturisme bagesterradevins.cat, encapçalada per Ricard Vilalta i Francesc Brunet. També van acompanyar a la visita Joan Soler i Eva Farré, President i secretària de la DO Pla de Bages i Juan Fenoy, de l'Àrea de Turisme de la Diputació de Barcelona. 

El llistat d'influèncers complet el podeu visualitzar en els documents adjunts. Alguns d'ells personatges amb milers de seguidors.

La trobada ha tingut una gran repercussió a les xarxes socials i s'espera que aquesta sigui encara superior en les properes setmanes degut a les publicacions ens els diferents blocs.