Súria signa els convenis per a la gespa artificial del camp de futbol

Les obres s’iniciaran en les properes setmanes.

Redacció
02 de juliol del 2009
576_1246571122Foto_1
576_1246571122Foto_1


L’Ajuntament de Súria, el Centre d’Esports Súria i l’empresa Construccions Àrids i Formigons SA (Viscola) han signat avui, dijous, els convenis per a la instal—lació i manteniment de gespa artificial al camp de futbol municipal. Les obres s’iniciaran en les properes setmanes.

Aquesta actuació es complementarà amb la instal—lació d’una coberta sobre la graderia, la millora de la xarxa elèctrica i l’enllumenat, i l’obertura d’una nova porta d’entrada des de la zona del parc municipal El Casino.

L’acte de signatura ha tingut lloc al saló de sessions de l’Ajuntament, amb la participació de l’alcalde Antoni Julián, del president del Centre d’Esports Súria, Xavier Liaño, i de la consellera delegada de Construccions Àrids i Formigons, Imma Riba, a més d’altres representants de l’Ajuntament, de l’entitat esportiva i de l’empresa.

Després de l’acte de signatura, l’alcalde Antoni Julián ha manifestat que “avui és un dia important per a l’esport de Súria” perquè les esmentades millores resolen una “assignatura pendent” i permetran tenir unes “instal—lacions de qualitat” per a la pràctica esportiva.

El president del Centre d’Esports Súria considera que la instal—lació de gespa artificial és “una fita única” que el club perseguia des de feia vàries temporades. Segons Xavier Liaño, l’entitat confia que aquesta millora consolidarà la seva estructura esportiva i facilitarà les gestions per atreure nous jugadors.

El pressupost previst per portar a terme aquestes actuacions serà de 744.000,14 euros. L’Ajuntament demanarà una subvenció al Consell Català de l’Esport per cobrir una part d’aquesta quantitat quan s’obri la propera convocatòria d’ajuts per a l’arranjament i millora d’instal—lacions esportives.
 
Arxivat a