Incidències ateses per la Policia Local de Sallent l'1 de juliol

Retirada de material combustible, foc de matolls, mediació en conflicte familiar, baralla en la via pública, avia perduda, discussió en la via publica i immobilització preventiva d’un vehicle.

Redacció
02 de juliol del 2009
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Retirada de material combustible
Es detecta en un dels Polígons industrials de la Vila un conjunt de material domèstic, que per les seves característiques, es feia aconsellable la seva retirada de la via pública al tractar-se d’un possible focus de combustió i contaminació ambiental. La zona es sanejada pel personal de la Brigada Municipal.

Foc de matolls
La patrulla de la Policia Local observa una columna de fum en una zona de la Vila. Una vegada al lloc es pot comprovar que els bombers ja hi treballàvem, tenint-lo pràcticament extingit. El fum va ser detectat per els propis bombers, al seu pas per la carretera C-16 en direcció a Balsareny. Va ser de poca magnitud i hauria estat produït presumiblement per l’anomenat efecte lupa.

Mediació en conflicte familiar
Es requereix dels serveis per a intervenir en un conflicte personal de caràcter familiar. Una vegada al lloc, i conegut el cas, es realitza mediació entre les parts i es facilita la informació de drets i serveis procedent. Degut a un estat de estrés emocional d’una de les parts, es requereixen serveis sanitaris per tal de atendre aquella situació excepcional sense necessitat d’altres intervencions.

Baralla en la via pública
En un carrer de la Vila dues persones s’estaven barallant. Un vegada al lloc es troba només un dels implicats que presentava contusió ocular i una equimosis facial que va ser tractada pels serveis sanitaris locals. La víctima va ser informada dels seus drets i va formalitzar posteriorment la denuncia.

Avia perduda
Es té constància que una avia no havia retornat on te establert el seu domicili a la Vila; minuts desprès va ser localitzada pels interessats i no es va ser necessari l’activar altres serveis de recerca.

Discussió en la via publica
Dues persones discuteixen acaloradament a la via pública en les immediacions d’un establiment, la patrulla intercedeix, identifica a las parts i  es recull la informació dels fets. Un dels implicats presenta simptomatologia d’ingesta d’alcohol.  Les parts són assabentats dels seus drets i se’ls convida a marxar del lloc.

Immobilització preventiva d’un vehicle
Relacionat amb la incidència anterior, un dels implicats es dirigeix a un vehicle, proper, estacionat amb la intenció de conduir-lo. Abans de pujar al cotxe la patrulla de la Policia Local el convida a fer la prova d’alcoholèmia,  donant aqueta un resultat positiu per sobre del permès reglamentàriament. S’adopta una mesura cautelar d’immobilització del turisme, propietat del interessat, mitjançant un dispositiu mecànic, per tal d’evitar una conducció il•legítima i un risc innecessari.

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.