El teatre de Navarcles s'omple de gent en una gala a favor de les persones amb autisme

Manresa Teatre Musical va interpretar «El Trencanous» a Navarcles
Manresa Teatre Musical va interpretar «El Trencanous» a Navarcles | MTM
Redacció
30 de novembre del 2016
Actualitzat a les 9:18h
El ballet El Trencanous de Txaikovski reuneix més de tres-centes persones a la gala organitzada pel Centre de Recursos en Trastorn de l'Espectre Autista de la Catalunya Central (CR TEA CC) amb l'objectiu de recollir fons per a les activitats de suport a la qualitat de vida de les persones amb autisme i les seves famílies. El teatre-auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles va acollir l'espectacle que va incloure, també, diferents números de teatre musical a càrrec de diferents grups de l'escola d'arts escèniques Manresa Teatre Musical. Es va celebrar la tarda del diumenge, 27 de novembre, de 2016. En total, més de 60 persones van pujar a l'escenari.

L'import de les entrades solidàries a 10€ dels assistents i de la fila 0 es destinaran íntegrament a finançar el cost de la psicòloga del CR TEA CC. Aquesta professional atén de forma gratuïta les famílies que reben el primer diagnòstic d'autisme i també s'ocupa de gestionar i dinamitzar el voluntariat que permet tirar endavant diferents programes socials i assistencials de l'associació. En destaca, especialment, l'esplai TEA, que cada dissabte al matí ofereix un espai de relació i lleure a infants amb autisme.

El programa de la gala ha comptat, a més del ballet, amb números musicals del musical Sweet Charity, a càrrec del grup d'adults de l'escola, de Supercalifragilistik, a càrrec del grup de joves, i de Dolly, una dona exasperant, la darrera producció de MTM, actualment en gira per diferents teatres de Catalunya.