L'exposició «Sex o no sex 2» passa per l'institut Miquel Bosch i Jover d'Artés

Alumnes de l'institut Miquel Bosch i Jover miren l'exposició
Alumnes de l'institut Miquel Bosch i Jover miren l'exposició | El Kanal
Redacció
29 de novembre del 2016
Actualitzat a les 9:59h
Durant aquesta setmana, l'exposició Sex o no sex 2 ha estat exposada al vestíbul de l'Institut Miquel Bosch i Jover, d'Artés. Sex o no sex 2 és una exposició de l'Associació PDS, Promoció i Desenvolupament Social, amb el suport del Departament de Salut. És una exposició preventiva sobre el VIH/sida i les ITS que adreça als treball amb joves de 15 a 18 anys, tant a l'escola com en l'àmbit del lleure, i que aporta elements informatius i educatius per evitar conductes de risc en les relacions sexuals i fomentar una convivència normalitzada amb les persones amb VIH.

L'exposició consta de deu plafons explicatius, i incorpora aspectes relacionats amb l'afectivitat i la sexualitat, defugint en tots els casos dels missatges basats en la por, tot promovent el potencial preventiu de l'autoafirmació.

Amb aquesta exposició, el Casal de Joves El Kanal complementa les activitats pel dia Mundial de la lluita contra la Sida, que serà el proper dia 1 de desembre, dia en que es prepararà una dinàmica amb joves per treballar i reflexionar sobre aquest malaltia.