El jove pilot de Súria Josep Garcia es proclama vencedor de l'EnduRoc Burn

El pilot de l'equip Husqvarna, de només 20 anys, suma una victòria més al seu ampli palmarès i segueix donant espectacle en una de les seves millors temporades | El pilot manresà Aleix Santacreu s'ha imposat en la categoria amateur

Josep Garcia a la seva entrada a la meta de l'EnduRoc Burn
Josep Garcia a la seva entrada a la meta de l'EnduRoc Burn | Les Comes
Redacció
27 de novembre del 2016
Actualitzat a les 20:06h
Les Comes, a Súria, ha esdevingut per setè any consecutiu el bressol de l'enduro al nostre país amb la celebració de l'EnduRoc Burn 2016, amb prop de 700 participants, entre aficionats i professionals, que s'han reunit per celebrar aquesta gran festa de l'enduro. Els pilots han recorregut el circuit de 40 kilòmetres de l'EnduRoc Burn que Pep Vila i l'equip de Les Comes va dissenyar per posar a prova els pilots més experimentats.

El jove pilot surienc, Josep Garcia (Husqvarna), de només 20 anys, s'ha proclamant vencedor d'aquesta 7a edició amb una gran autoritat respecte els pilots rivals. La jove promesa amplia el seu palmarès després que aquesta temporada ja hagi guanyat el campionat d'Espanya d'enduro en categoria E1 i hagi estat tercer de la competició internacional Six Days of Enduro.

El quatre vegades campió de l'EnduRoc Burn, Oriol Mena, ha acabat en segona posició, seguit de Jaume Betriu i del pilot de Sant Salvador de Guardiola, Joan Jou (Yamaha). La cinquena i última posició del podi ha estat pel pilot Rafa Garcia amb la seva Husqvarna.

L'altre protagonista de la jornada ha estat la carrera de la categoria Amics, on prop de 300 pilots han protagonitzat la sortida més espectacular del cap de setmana. El vencedor ha estat el pilot manresà Aleix Santacreu, que s'ha mantingut molt regular al llarg de tot el recorregut. Jordi Estany, Marc Serra, Genis Villarte i Mauricio Jove han quedat en el 2n, 3r, 4t i 5è lloc d'aquesta multitudinària carrera. 

L'EnduRoc Burn 2016 ha estat la segona carrera del campionat Super Enduro Challenge, on els participants corren tres importants carreres, la Bassella Race 1, l'EnduRoc Burn i la Motorland X-Race. El desembre es coneixerà el campió per punts d'aquest igualat campionat que lidera el jove Josep Garcia.
 

Classificacions

Arxivat a