Els despreniments al congost de Castellgalí obliguen a tallar la C-55 tota la nit

La caiguda d'un arbre i rocs han provocat inicialment retencions de més de 7 quilòmetres fins ben entrat Manresa | L'autopista Terrassa - Manresa tindrà les barreres obertes en sentit sud

Bomberts treballant a la C-55 per retirar l'arbre i els rocs del mig de la via
Bomberts treballant a la C-55 per retirar l'arbre i els rocs del mig de la via | @jordisolere
Redacció
26 de novembre del 2016
Actualitzat el 27 de novembre a les 17:05h

ATENCIÓ: Informació actualitzada amb noves dades

 La caiguda d'un arbre i el despreniment de pedres i rocs per la pluja al congost de l'entrada nord de Castellgalí ha obligat a tallar la C-55 en sentit Barcelona aquest dissabte a les 8 del vespre provocant retencions amb el trànsit totalment aturat de més de 7 quilòmetres que s'allarguen més enllà de Sant Pau, a Manresa, una hora després de l'incident. El problema ha estat que la retroexcavadora que havia de retirar l'arbre i les roques no passava entre els cotxes i la mitjana de la via. Els Bombers també han passat amb molta dificultat fregant els cotxes (veure foto al final de la notícia).

Els Mossos han desviat el trànsit en sentit sud per la C-16 (autopista Terrassa-Manresa) i aquesta mesura es prolongarà durant tota la nit a causa de l'alt risc de despreniments a la zona del tall de la C-55.

Segons una comunicació de Trànsit als mitjans informatius, la C-55 es mantindrà tallada en "ambdós sentits" a Castellgalí fins que es pugui valorar de nou la situació (veure còpia de la comunicació). Malgrat tot, diversos testimonis al llarg de la nit han assegurat a NacióManresa que el trànsit en sentit nord està obert.
 

Comunicat de Trànsit dient que la C-55 es talla en ambdós sentits

 

Vehicles en sentit nord passada la mitjanit, malgrat la comunicació de Trànsit Foto: No+MC-55
 

Camió de Bombers passant vora el mirall retrovisor d'un turisme a la C-55 Foto: No+MC-55

Arxivat a