L'StartupDay Bages atrau 41 projectes en la seva segona edició

El guanyador al millor projecte ha estat Onvaig.cat, un portal de viatges personalitzats per Catalunya

Foto de grup d'organitzadors i participants a l'StartupDay Bages
Foto de grup d'organitzadors i participants a l'StartupDay Bages | StartupDay
Redacció
26 de novembre del 2016
Actualitzat a les 10:50h
Aquest divendres s'ha celebrat al Centre Cultural el Casino la segona edició de l'StartupDay Bages, l'esdeveniment de referència per emprenedors de la comarca.

En l'edició d'enguany s'han presentat un total de 41 projectes, dels quals 10 han passat a la final. Després de l'exposició dels projectes davant del jurat, el guanyador al millor projecte ha estat Onvaig.cat, un portal de viatges personalitzats per Catalunya. El segon classificat ha estat Wanagig, i el tercer lloc ha estat per Di Janeiro. Durant la jornada, els assistents han pogut gaudir de diferents ponències relacionades amb el món emprenedor.

Segons explica Marc Fernàndez, director de l'esdeveniment "aquest any ha estat la consolidació de l'StartupDay Bages: per un costat ha augmentat el nombre de projectes i per altra banda ha augmentat notablement el nivell. Realment és molt satisfactori veure el talent i la passió dels emprenedors".

El guanyador rebrà un premi 1.000 euroa en metàl·lic, una acceleració amb la manresana Innio, un descompte en el MBA de la UManresa-FUB, i un mes gratuït al coworking Share.