Els Esclat Gospel Singers estrenaran al Kursaal el seu nou treball «From the heart of Africa»

Les entrades per a l'estrena ja estan estan pràcticament exhaurides

Esclat Gospel Singers seran diumenge al Kursaal
Esclat Gospel Singers seran diumenge al Kursaal | Promocional
Redacció
24 de novembre del 2016
Actualitzat el 26 de novembre a les 22:49h
Els Esclat Gospel Singers estrenarà aquest proper diumenge, 27 de novembre a les 18h a la sala gran del Kursaal el seu nou espectacle From de heart of Africa, un muntatge molt especial amb el qual celebraran el quinzè aniversari de la formació. 

Els 'Esclat Gospel Singers, sota la direcció de Ramon Escalé, celebraran diumenge els 15 anys, acompanyats de la Barcelona Big Latin Band, en l'espectacle From the heart of Africa, que s'endinsa en les arrels més profundes de la música Gospel.

Ara fa quinze anys, Esclat Gospel Singers feia el seu primer concert, justament, al pati del Kursaal. I poc es podien imaginar tot el que vindria al darrera. D'un projecte que naixia ple d'il·lusió i energia n'ha sorgit un dels cors de gospel capdavanters a casa nostra.
 
Concerts multitudinaris com els del Palau de la Música, el Teatre Grec, l'Auditori, participacions en la majoria de Festivals de Jazz del país, vuit espectacles de música gospel, dos musicals originals (Placa Reial i Strómboli), quatre cd's editats i dotze edicions del Campus Gospel Rajadell donen fe de la fecunda trajectòria de l'entitat.

Les entrades per al concert, que estan pràcticament exhaurides, es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal, per telèfon (93 8723636) i per internet. El preu és de 15 € (12€ amb Carnet Galliner, Escoles de Música, menors de 25 anys i majors de 65).