Últims dies per a les subvencions de preservació i millora del patrimoni

L'import màxim serà de 8.000 euros, fins a un 25% del cost de les actuacions

Redacció
24 de novembre del 2016
Actualitzat a les 15:32h
L'Ajuntament de Manresa té obert fins al 30 de novembre el període de sol·licitud de subvencions per preservar elements patrimonials. Les actuacions subvencionables són totes aquelles intervencions en béns catalogats i façanes d'ambients catalogats pel Pla Especial Urbanístic de Protecció del Patrimoni (PEUPM), així com façanes incloses en l'àmbit de protecció dels béns catalogats que en disposin. En poden ser destinataris les persones físiques o jurídiques que promoguin les actuacions com a propietàries, arrendatàries o usufructuàries.

Les despeses subvencionables són les obres de rehabilitació en cas de patologies greus, o de millora, reforma o ampliació; manteniment, conservació i consolidació; o bé obres per facilitar l'accessibilitat, així com els honoraris tècnics de redacció de projecte i direcció d'obres.

L'import màxim de les subvencions previstes és de 8.000 euros, amb càrrec al pressupost municipal del 2016. Els beneficiaris podran obtenir fins a un 25% de l'import d eles obres.

Tota la informació es pot consultar en aquest enllaç de la web municipal.