Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 30 de juny

Retirada de vehicles abandonats, senyalització horitzontal, foc forestal Sant Fruitós de Bages, columna de fum, incidència en una estació transformadora, molèsties veïnals i avaria eléctrica.

Redacció
01 de juliol del 2009
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Retirada de vehicles abandonats
Són retirats dos vehicles de la via pública considerats com a residus sòlids una vegada finalitzats els tràmits obligatoris corresponents. Aquests són traslladats a un centre  autoritzat de descontaminació de vehicles pel  seu tractament residual.

Senyalització horitzontal
Es supervisen els treballs de senyalització Vial, a realitzar en el carrer Estació i en el Cr. Carretera, (BV-1411-a) que restaven pendents de formalitzar, desprès de haver-s’hi fet unes millores del ferm, per part del Departament de carreteres.

Foc forestal Sant Fruitós de Bages
Foc Forestal iniciat al terme municipal de Sant Fruitós de Bages, localitzat en la zona de les Olivelles proper al terme de Sallent (Polígon Pla del Mas). Es procedeix a establir un servei de control Policial a la zona, donant suport al Cos de PGME, en el vial BV-4511.

El foc va afectar a camps sembrats i massa forestal. Aquest hauria començat a la zona de Torroella de Baix, i s’hauria estès cap a la zona nord. Posteriorment va canviat direcció sud o va ser controlat i posteriorment extingit. En aquest sinistre van participar 26 vehicles dels Bombers de la Generalitat i 10 mitjans aeris,  dos helicòpters de comandament, 3 de bombarders i 5 avions de vigilància i atac, efectius del Cos de PGME Seguretat Ciutadana, Grup Rural i de Trànsit.  Cos d’Agents Rurals, ADF’s, PL’s de St. Fruitós de Bages i Santpedor.

Columna de fum
Control central dels Bombers ens fa saber de l’existència d’una columna de fum, situada en les proximitats del Castell, a la Serra de Montcogul. Es comprova el lloc indicat i les seves immediacions, detectant que es tractava d’una condensació d’humitat. Es comunica el resultat al Cos requirent.

Incidència en una estació Transformadora
Una estació transformadora ubicada en un indret de la Vila, es troba amb la seva porta d’accés oberta. Es requereix la presencia del personal tècnic de la companyia subministradora i es procedeix a reparar-la, deixant la zona assegurada.

Molèsties Veïnals
Es rep comunicació d’un veí, indicant que un grup de joves es trobaven a l’escala del seu immoble realitzant activitats que produïen molèsties. Mantinguda conversa amb el joves, són informats sobre la necessitat de fer un ús responsable de les zones comunes.

Avaria Eléctrica
La patrulla de la Policia Local detecta una averia elèctrica, que afectava a varis barris de la Vila. Es requereix als tècnics de l’empresa de manteniment, que solucionen una part de l’averia. Es realitzen gestions amb la companyia subministradora, que ja tenien coneixement i havien activat als seus operaris, per solucionar l’avaria.

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.