La IX Reunió de Columna d'Althaia reunirà més de cent especialistes

Els temes que es debatran són el tractament multidisciplinar del dolor crònic de causa vertebral i la reparació dels fracassos en cirurgia vertebral

Redacció
23 de novembre del 2016
Actualitzat a les 14:45h
El tractament multidisciplinar del dolor crònic de causa vertebral i la reparació dels fracassos en cirurgia vertebral seran els temes centrals de la IX Reunió de Columna, que se celebrarà dijous i divendres d'aquesta setmana a Món Sant Benet. La jornada, organitzada per la Unitat de Columna del Departament de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT) de la Fundació Althaia amb la col·laboració del Servei de Neurocirurgia de l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa, reunirà més de 100 especialistes d'arreu de l'Estat espanyol.

Durant els dos dies se celebraran quatre taules rodones, en les quals 26 ponents de diferents centres espanyols tractaran els dos temes plantejats. Després de vuit edicions, les jornades, que tenen per objectiu analitzar i debatre les millors formes d'abordar patologies associades a la columna vertebral, són ja un referent a nivell estatal.

La IX Reunió de Columna compta amb la col·laboració del Servei Català de la Salut, el Col·legi de Metges de Barcelona, la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, la Sociedad Española de Cirurgía Ortopédica y Traumatología, la Sociedad Española de Neurocirurgía, la Sociedad Española de Rehabilitación y Medicina Física i la Sociedad para el Estudio de las Enfermedades del Raquis.