La Festa de l'Esport distingeix els millors esportistes santjoanencs del 2016

Redacció
23 de novembre del 2016
Actualitzat a les 14:42h
Foto de grup dels guardonats a la Festa de l'Esport de Sant Joan
Foto de grup dels guardonats a la Festa de l'Esport de Sant Joan | AjSJV
Sant Joan de Vilatorrada ha tornat a exhibir, un any més, el seu destacat i consolidat teixit esportiu local. El passat divendres 18 de novembre, la Regidoria d'Esports va fer un homenatge i un reconeixement públic a les persones i entitats esportives santjoanenques que treballen diàriament en el foment dels valors vinculats a l'esport i en la promoció del municipi arreu del territori català durant la celebració de la quarta edició de la Festa de l'Esport.

La Sala de Cultura Cal Gallifa va acollir aquest esdeveniment anual que va aplegar prop de 300 persones i que enguany estava organitzat per la Regidoria d'Esports i els clubs Amics de la Petanca, Atlètic Club Petanca Vilatorrada i Club Petanca Sant Joan de Vilatorrada. Eduard Mata, regidor d'Esports, assegura que “un poble com el nostre és el que és per la seva gent, per la seva història i pel seu present. I no tinc cap dubte que Sant Joan de Vilatorrada és el que és també gràcies a l'esport, als esportistes i a les persones que desinteressadament treballen i dediquen hores a la pràctica esportiva i a donar-hi suport”. Durant la cerimònia es van repartir un total de nou guardons distribuïts en sendes categories; entre ells, el de millor esportista del 2016 o la millor promesa. Enguany, els premiats van ser els següents:

Millor esportista individual veterà/ana (a partir de 40 anys)

Juan Antonio López Pérez, petanca 

Millor esportista individual sènior (dels 18 als 40 anys)

Meritxell Soler Delgado, atleta de l'Avinent CA Manresa 

Millor esportista individual escolar (fins els 12 anys)

Álvaro Giráldez Pérez, gimnasta 

Millor trajectòria esportiva

Oliver Fuentes Sardans, exjugador de bàsquet 

Millor promesa esportiva

Pau Bermúdez Soler, gimnasta 

Millor entrenador

Míriam Font Carreras, gimnàstica 

Millor equip sènior

Equip filial del Futsal Athlèlic Vilatorrada 

Millor equip de base (fins als 18 anys)

Equip Benjamí A del FC Joanenc 

Menció especial del jurat

Estanislau Viladrich, expresident del FC Joanenc 
Directiva sortint del CB Vilatorrada 

La comissió organitzadora del certamen felicita tots els guardonats i nominats i anima tots els veïns i veïnes del municipi a participar activament de les diferents propostes esportives impulsades des del consistori i les entitats locals. L'Ajuntament, finalment, agraeix als clubs Amics de la Petanca, Atlètic Club Petanca Vilatorrada i Club Petanca Sant Joan de Vilatorrada la coorganització d'aquest exitós esdeveniment.