El Silenci celebra dissabte el seu setè aniversari

Redacció
23 de novembre del 2016
Actualitzat a les 10:39h
Silenci Manresa celebrarà aquest dissabte 26 de novembre el seu setè aniversari en el marc d'una festa que tal com els mateixos propietaris asseguren "estarà plena de sorpreses, regals i actuacions musicals". La vetllada, a més, també comptarà amb un espectacle de foc i pirotècnia i amb un reguitzell de ballarins i xanquers que donaran la benvinguda als assistents només de creuar la porta.

La sala Vinil torna

Aquesta setmana, i aprofitant l'aniversari, s'obrirà novament la sala Vinil amb una proposta musical dels anys 80 i 90, que estarà enfocada a un públic major de 25 anys. Aquesta sala estarà oberta també tot el mes de desembre per a aquelles persones que busquin un espai diferents dins l'oferta d'oci de Manresa. 

Al llarg d'aquests set anys Silenci Manresa ha intentat seguir amb pas ferm una clara aposta per l'oci responsable i de qualitat. Actualment Silenci Manresa compte amb molts adeptes de fora de la comarca i avui són moltes les persones de l'Anoia, el Vallès, Barcelona, Maresme, Osona, Berguedà i Solsonès que es desplacen fins a Manresa, per poder compartir amb la gent del Bages, les nits d'oci a la sala. D'aquesta manera Silenci actua com a important dinamitzador per a tota la comarca i acull cada cap de setmana milers de persones d'arreu de Catalunya.