«Ritmes per l'Autisme», una gala benèfica per donar suport al CR TEA CC

L'espectacle tindrà lloc al teatre-auditori Agustí Soler i Mas aquest diumenge

Redacció
21 de novembre del 2016
Actualitzat a les 20:20h
Aquest diumenge 27 de novembre el teatre-auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles serà l'escenari, a partir de les sis de la tarda, de l'espectacle "Ritmes per l'Autisme", que ha estat organitzat conjuntament pel Centre de Recursos en Trastorn de l'Espectre Autista de la Catalunya Central (CR TEA CC) i les escoles Ballet Clàssic Manresa i Manresa Teatre Musical.

L'objectiu d'aquesta gala benèfica -la protagonista de la qual serà la música- és recaptar fons per donar suport al CR TEA CC, un espai de suport als familiars de persones amb autisme -situat al carrer Pau Casals de Manresa- que compta amb els serveis d'una psicòloga i d'un gran nombre de voluntaris que fan diverses funcions segons el seu àmbit d'especialització. Actualment el centre atén a més d'una cinquantena de famílies amb nens i nenes d'entre 2 i 18 anys.

Les entrades per a assistir a la gala benèfica d'aquest diumenge tenen un preu de 10 euros i ja són a la venda. Es poden adquirir per Internet fent clic aquí i, en el cas que en quedin, comprar-les una hora abans de l'espectacle.