​L'Espai Rubiralta acollirà dissabte la presentació del llibre «Madre no hay más que dos»

Serà a tres quarts d'una del migdia i comptarà amb la presència de l'esportista Núria Picas, de l'actriu Babeth Ripoll i del periodista Marc Serena

Redacció
21 de novembre del 2016
Actualitzat a les 12:31h
L'Espai Rubiralta de Manresa acollirà, aquest dissabte 26 de novembre a tres quarts d'una del migdia, la presentació del llibre "Madre no hay más que dos", escrit per Lídia Titos. En aquesta publicació, Titos explica la història de dues dones que decideixen ampliar la família. Una de les protagonistes és ella, la Lídia, i l'altra és la Montse, la seva parella. Durant la novel·la s'explica, doncs, el dia a dia d'aquesta família, amb un toc d'humor, senzillesa i naturalitat, i amb la visió innocent dels seus fills i de dues mares inexpertes dins d'una societat que pretén ser moderna sense ser-ho. Tal com explica la mateixa Lídia, aquest llibre, primerament, només tenia la intenció d'anar dirigit als seus fills per quan fossin més grans, però degut a la insistència de la gent del seu voltant, va decidir publicar-lo per tal d'ajudar i animar a qualsevol mare o pare que es trobés en una situació similar a la seva.
 
La presentació d'aquest dissabte comptarà amb la col·laboració del periodista Marc Serena; de l'esportista Núria Picas, de l'actriu de la Cubana Babeth Ripoll i, com no podia ser d'una altra manera, de la seva engendradora, Lídia Titos.