L'escolania de Montserrat actuarà per primer cop al Kurssal en un concert benèfic

Serà el proper 23 de desembre i està organitzat pel Servei d'Acompanyament en el Dol de la Catalunya Central conjuntament amb el teatre manresà

Redacció
21 de novembre del 2016
Actualitzat a les 11:31h
L'Escolania de Montserrat actuarà per primera vegada al Kursaal en un concert benèfic
L'Escolania de Montserrat actuarà per primera vegada al Kursaal en un concert benèfic | ACN
L'Escolania de Montserrat -una de les escoles de música més antigues d'Europa- actuarà, el proper 23 de desembre a les nou del vespre a la sala gran del Kursaal en el marc d'un concert benèfic organitzat pel Servei d'Acompanyament en el Dol de la Catalunya Central i el teatre manresà per excel·lència. De fet, cada any aquesta entitat que dóna una atenció integral al dol que viuen les persones i famílies que se'ls ha mort un ésser significatiu, llogava la sala gran del Kursaal per dur-hi a terme el seu concert benèfic. Enguany, però, i veient que els artistes convidats eren els membres de l'Escolania de Montserrat -i no havien actuat mai al teatre manresà-, el Kursaal va decidir col·laborar en l'organització de l'acte.

Tots els diners que es recaptin del concert, que tindrà un preu de 22 euros i de 20 en el cas de ser menor de 25 anys; major de 65 o amb els carnets d'El Galliner o del Tr3sc, aniran destinats a aquesta organització sense ànim de lucre, que des de l'any 1999 rep i acull persones del Bages, el Moianès, el Baix Llobregat, l'Anoia, el Solsonès i el Berguedà i les ajuda a superar un dels processos més durs i complicats de la vida: la mort d'algú proper. L'associació, a més, també dóna suport a totes les institucions públiques i privades que realitzen tasques d'atenció al dol.

Les entrades pel concert ja es poden adquirir de manera anticipada clicant aquí