Caminant per descobrir el potencial del projecte Vies Blaves

per Redacció , 21 de novembre de 2016 a les 08:34 |
Entorn de la font de Sant Pau | Meandre
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els més de seixanta participants de la sortida en marxa nòrdica a l'Anella Verda, organitzada per Meandre, han pogut copsar el potencial que pot arribar a tenir l'execució del projecte Vies Blaves, a la riba del riu Cardener. Durant la sortida s'ha informat de l'abast d'aquest interessant projecte de camí per a vianants i bicicletes des de Cardona fins l'aiguabarreig amb el riu Llobregat. 

Durant els 14 Km de caminada s'ha informat també del projecte de centre cultural interreligiós de la Fundació Ibn Battuta gràcies al qual, es rehabilitarà la fàbrica dels Polvorers i es construirà una  passera sobre el riu. Aquest fet farà possible que els molts caminants i corredors que utilitzen el camí del Passeig del Riu, puguin fer un circuit circular, gaudint de l'entorn fluvial i el complex d'arquitectura industrial existent a la riba contraria a la Font de Sant Pau. 


Per als organitzadors, no anava equivocat el comentari d'un participant pare d'una família de Barcelona i bon coneixedor del projecte Manresa 2022, que comentava als membres de l'entitat el fet que si la ciutat aprofités l'esdeveniment ignasià per tornar a viure de cara al riu des de Sant Joan fins als Comtals , ja n'hi hauria prou per estar ben satisfets. Dir que Meandre ho reivindica i ho veu il·lusionant i factible. Falten 6 anys. 

 

Participació